Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 d'abril de 2023

Societat

Societat

No+Pisos assegura que ja ha contactat amb més de 60 entitats, entre elles 7 AAVV, i que “la immensa majoria” comparteixen els seus postulats

Joaquim Aguilar
Membres de la plataforma preparant pancartes

En el marc de la campanya informativa i de captació de suports que va iniciar la plataforma No+Pisos fa aproximadament un mes, el col·lectiu ja ha establert contacte amb 4 dels sis partits amb representació a l’Ajuntament i amb més de 60 entitats, entre les quals hi ha gairebé totes les associacions de veïns. Ens ho ha explicat el portaveu Jordi Calvache, que també ha afirmat que “la immensa majoria” de les entitats amb les quals s’ha parlat es posen al seu costat i s’oposen a la requalificació de MTG i Transmesa i la construcció de més pisos i, de la mateixa manera, es mostren partidàries de mantenir la qualificació actual per tal que hi hagi serveis a la primera finca i indústria neta a la segona:

Val a dir que la plataforma convoca pel dimarts 25 d’abril una assemblea oberta a tota la població al centre cívic en la qual, segons Calvache, s’oferirà informació i es volen també copsar opinions i recollir propostes de la ciutadania. L’assemblea es farà a les 7 del vespre. Recordem que No+Pisos es va constituir arran de l’anunci de l’equip de govern premianenc d’un projecte pactat amb la propietat de MTG i Transmesa que, entre altres coses, contempla la requalificació de les finques i la creació de nous habitatges. Davant la falta de consens entre les forces polítiques, el govern va optar per deixar en suspens la iniciativa fins l’arribada del nou mandat. 

Escolta les declaracions de Jordi Calvache:

Etiquetes:

No Més Pisos

Més notícies

Cultura