Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

21 de juny de 2022

Educació

Educació

Navarro es felicita de la rebuda del programa ‘Quedem!’: “pràcticament s’han cobert les places i això ens fa ser molt optimistes de cara al futur”

Joaquim Aguilar

Arrencada plenament satisfactòria, segons l’alcalde, del nou programa ‘Quedem!’ de lleure per a joves amb diversitat funcional. Diumenge es va celebrar al centre cívic l’acte de presentació d’aquest projecte sorgit als Pressupostos Participatius, un acte en el qual es podien començar a formalitzar inscripcions i que va tenir una gran assistència, fins al punt que -segons ha dit Rafa Navarro- pràcticament s’han cobert les places disponibles (que en aquesta fase inicial són 15 però que en el futur podrien ser més). Tot plegat, diu l’alcalde, fa ser molt optimista respecte de l’èxit d’una activitat sense precedents a Premià de Mar i respecte de la seva continuïtat més enllà dels dos anys de recorregut dels Pressupostos Participatius:

Navarro també ha explicat que ja s’ha posat data per la primera activitat del grup, que ara els mateixos joves hauran de definir: serà el 10 de juliol, dia de Sant Cristòfol. 

L’entitat NEENS, de famílies de nens amb necessitats educatives especials, ha celebrat que hagi pres forma aquest projecte i ha donat les gràcies a qui en va fer la proposta i a l’Ajuntament, però també ha dit que esperen que en el futur es pugui obrir a menors de 16 anys (el programa es dirigeix a joves entre els 16 i els 18). Escoltem la Montse Peytavi en nom de NEENS:

Recordem que el programa ‘Quedem!’, al qual es destina un pressupost de 24.000€ durant 2022 i 2023, busca oferir acompanyament i assistència en activitats de lleure a joves amb diversitat funcional a partir de la premissa que siguin ells mateixos qui decideixin les activitats a fer. S’ocuparan de dinamitzar el programa i actuar de monitors des de l’esplai mataroní Rabadà.

Escolta les declaracions de Rafa Navarro:

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura