Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

19 d'abril de 2023

Medi Ambient

Medi Ambient

Navarro anuncia la supressió de 4 illes de contenidors polèmiques i carrega contra “el personatge tòxic” que s’ha dedicat a “llançar merda” protestant per l’illa d’Enric Granados

Joaquim Aguilar
L'Ajuntament informa amb uns cartells als mateixos contenidors de bateries properes a l'illa d'Enric Granados

L’Ajuntament suprimirà els pròxims dies 4 illes de contenidors de 4 punts del nucli urbà aprofitant les noves freqüències i modalitats de recollida que ofereix la nova concessionària de la neteja. Ho deia ahir l’alcalde Rafa Navarro en un vídeo que va publicar a xarxes socials. Segons explicava, el reforç que aplica el nou servei en recollida i horaris permet que aquestes illes desapareguin. I l’alcalde remarca que efectivament ‘desapareixen’, no es traslladen a un altre lloc:

L’alcalde feia el vídeo des de l’illa de contenidors d’Enric Granados amb Joan Prim, un punt controvertit ja que ha motivat durant bastants anys queixes de l’entitat veïnal i comercial ‘Premià Centre – Can Farrerons’. I justament amb relació a algunes d’aquestes queixes, Navarro desqualifica amb duresa “el personatge tòxic” -segons ell- que hi ha al darrere d’aquestes queixes i assegura que aquesta entitat ni està convenientment reconeguda ni és representativa del barri:

Amb relació a la supressió de contenidors, l’Ajuntament assenyala dos factors que se sumen a la major freqüència de recollida: el buidatge des dels dos costats dels camions (que permetran elegir la banda de carrer on es col·loquen els contenidors) i la nova recollida comercial (porta a porta) que farà que els comerços no utilitzin els contenidors. A més d’Enric Granados, se suprimiran o es substituiran illes al Camí del Mig, Pompeu Fabra i Enric Borràs. En el cas d’Enric Granados, com informen uns cartells enganxats als mateixos contenidors, hi ha 3 bateries molt properes a Pilar, Elisenda de Montcada i Jacint Verdaguer.

Etiquetes:

brossa | Neteja

Més notícies

Cultura