Segueix-nos!

Francesc Triola

9 de novembre de 2022

General

General

Nadons sense Bressol respon a la proposta del govern demanant garanties que la 2a bressol municipal acabarà sent de gestió directa

Francesc Triola

La plataforma Nadons sense Bressol ja s’ha pronunciat al voltant de la proposta que els va fer avinent l’equip de govern per la creació de 60 noves places d’escola bressol municipal per al curs 2023-24. La idea del govern passa per externalitzar el servei i obrir una doble licitació per a l’espai i per la gestió del nou centre, una proposta que tal com sostenia l’alcalde en declaracions a aquesta emissora és considera l’única via “factible i assumible pressupostàriament” per disposar d’aquestes places a curt termini. La plataforma, però, que es reunia ahir dimarts per valorar la idea, s’hi mostra d’entrada en desacord perquè defensa un centre de gestió directa i demanen un compromís fefaent que això acabarà sent així. Mentrestant, amb tot, demanen més informació sobre l’externalització del servei, com ara la durada prevista de la concessió. Escoltem la Irene Barreras, que parla en nom del col·lectiu:

També ha demanat la plataforma a l’equip de govern que es continuin mantenint reunions per tal de tenir-los al corrent de l’evolució d’aquest afer. Recordem que Nadons sense Bressol es va crear per part d’un grup de famílies que aquest estiu, en el període de preinscripcions, van quedar fora del centre a causa d’un repunt sense precedents de la demanda de places que va estar motivat per l’anunci de la Generalitat que l’escolarització a P2 seria gratuïta. 

Escolta les declaracions de la Irene Barreras:

Més notícies

Cultura