Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

11 de juny de 2024

Educació

Educació

Nadons sense Bressol admet “un cop” amb l’opció fallida del Sant Cristòfol però anuncia que continuarà bregant per la 2a bressol municipal

Joaquim Aguilar

Nadons sense Bressol ha admès avui que la impossibilitat de fer la 2a bressol pública al Sant Cristòfol “és un cop” però que no els resta motivació ni empenta en les seves reivindicacions, i ha celebrat que la regidora d’educació Elisenda Busquets s’hagi mostrat disposada a parlar amb ells, tot i que han recordat que no és responsabilitat dels pares trobar l’emplaçament de la nova escola o trobar solucions a l’actual mancança. Avui han parlat de nou a Premià Mèdia en nom de la plataforma la Núria Pros i l’Anna Martí:

Segons han explicat, la plataforma ha tramès a la regidora Busquets un correu on li plantegen buscar vies de col·laboració i on sobretot li demanen que se’ls tingui informats de les gestions que faci l’Ajuntament. A l’espera que ara la comissió municipal que treballa per la 2a bressol pugui trobar una alternativa al Sant Cristòfol, des de la plataforma han indicat que recentment s’han dirigit per correu a l’escola bressol Santa Anna-Tió de Premià de Dalt per saber si allà es podria disposar d’una aula el curs vinent. Segons han explicat, en el passat des d’aquest centre se’ls va fer aquesta oferta sempre i quan l’Ajuntament de Premià de Mar sufragués la contractació de mestres:

La plataforma Nadons sense bressol celebrarà una nova assemblea oberta demà passat dijous a dos quarts de 6 de la tarda al local de Can Sanpere al carrer Miquel Moragas.

Fem notar per últim que demà 12 de juny a les 12 del migdia es farà des de la sala de plens de la biblioteca el sorteig per determinar quines de les famílies que han demanat plaça a l’escola bressol municipal obtenen aquesta plaça. Segons les dades que publica la mateixa escola bressol, en total són 147 les famílies sol·licitants però l’escola oferta en el conjunt dels tres cursos (I0, I1 i I2) 74 places, motiu pel qual ara s’ha de fer aquest sorteig entre els aspirants. L’Ajuntament oferirà en directe el sorteig a través del canal de Youtube de Premià Mèdia

Mira l’entrevista a l’Anna Martí i la Núria Pros:

YouTube player

Més notícies

Cultura