Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

22 de novembre de 2023

Cultura

Cultura

Música i fragàncies naturals aquest divendres a l’Espai l’Amistat en un concert amb vocació ecologista

Joaquim Aguilar
Captura d'un vídeo promocional del concert

Nova proposta aquest divendres en el marc de la XII Temporada de Música que organitza la Coral l’Amistat: en aquesta ocasió el Cor de Cambra del Palau de la Música dirigit per Xavier Puig oferirà el concert ‘Un cant a la natura. Un crit de la terra’. Abans d’ahir en parlaven en aquesta casa el coordinador del cicle Joan Francesc Altés i el mateix director, que assenyalaven la vocació naturalista i ecologista de l’espectacle, un esperit que fins i tot ha suggerit als seus impulsors ajudar-se de les fragàncies naturals que els ha procurat una empresa especialitzada:

El concert, amb un repertori d’obres corals del segle XX, consta d’un primer bloc dedicat al bosc, un dedicat a les flors (i especialment a les roses), un tercer bloc dedicat als contorns naturals del mar mediterrani (amb olor de pins i de mar) i finalment un bloc genèric dedicat a la terra. Començarà a les 8 del vespre i en podreu comprar entrades al web de l’Espai l’Amistat.

Aquesta no és l’única proposta que ens fa la Coral l’Amistat aquest cap de setmana, perquè diumenge dia 26, com a cloenda dels actes de cel.lebració del 50è aniversari de la coral es presentarà a la sala petita de l’Espai l’Amistat el llibre ‘Cinquanta anys de música i cançons’ que ha escrit la Marta Luna, comissària de l’exposició que va fer l’entitat amb motiu de l’aniversari i excantaire. L’acte es farà a dos quarts de 12 del migdia.

Escolta l’entrevista a Joan Francesc Altes i Xavier Puig:

Més notícies

Cultura