Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 d'octubre de 2023

Comarca

Comarca

Mor un participant a l’Ironman de diumenge a causa d’una aturada cardiorespiratòria després d’una topada amb la bici

Joaquim Aguilar
Moment previ a l'inici de la prova de natació (Foto: Facebook Ironman)

Ahir va transcendir, per mitjà de la mateixa organització, que aquest diumenge un dels participants de la prova esportiva Ironman 70.3 Barcelona (que es disputava al llarg del Maresme) va morir després de patir una aturada cardiorespiratòria en el tram de ciclisme sobre les 11 del matí, quan feia prop de tres hores que havia començat la competició. 

Ho va fer públic, com diem, Ironman Spain i més tard en donava alguns detalls més tvmataró. Segons expliquen, l’atleta (de qui no s’han donat dades personals; ni el sexe, ni l’edat ni la procedència) va topar amb un altre participant al km 648 de la N2, al terme de Mataró: allí mateix va rebre atenció mèdica i va ser traslladat a Can Ruti, on va acabar morint. L’altre involucrat en l’accident ja ha estat donat d’alta.

L’organització va transmetre en la seva comunicació el seu condol a família i amics de la víctima, i ahir al matí es va fer un minut de silenci a Calella abans de l’entrega de les medalles. En total van participar a la prova uns 5.000 atletes d’arreu del món. Es tracta de la 3a persona que mor en el decurs d’aquesta competició després que dues persones també hi perdessin la vida els anys 2013 i 2019. 

Etiquetes:

Defunció | Ironman

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura