Montserrat Candini, figura emblemàtica de la política maresmenca, plega definitivament a causa de la seva malaltia

Candini ha dirigit un discurs de comiat a través del seu compte de Facebook

Montserrat Candini, una de les alcaldesses històriques de la comarca, ha renunciat oficialment a l’alcaldia de Calella aquest dimecres. Segons informava ahir El Capgròs, Candini ja havia renunciat temporalment al seu càrrec el novembre passat per tractar-se del càncer que pateix, però ara ha decidit plegar definitivament, deixa l’acta de regidora i per tant abandonar del tot la política activa després de prop de tres dècades en què haurà estat alcaldessa des del 2011 i en què haurà guanyat totes les eleccions a les quals s’ha presentat com a cap de llista. 

En un comunicat, Candini ha explicat que la malaltia que pateix l’impedeix dedicar-se a la ciutat “amb tota la força i empenta que requereix”. També ha dit que la malaltia “evoluciona molt favorablement però requereix un temps més llarg pel seu control definitiu”.

A més d’alcaldessa de Calella, Candini ha estat diputada al Parlament de Junts pel Sí (2015-2017) i portaveu de CiU al Senat (2008-2015). Anteriorment havia començat la seva carrera política com a cap de gabinet i directora general de diversos consellers dels governs de Jordi Pujol. També ha estat consellera de Consell Comarcal del Maresme i vicepresidenta de la Federació de Municipis de Catalunya.

Translate »