Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

9 de juliol de 2012

Política

Política

Miquel Buch considera que la llei estatal que regula l’hissada de la bandera espanyola als Ajuntaments “encotilla” els municipis

Joaquim Aguilar

I seguim parlant de l’alcalde perquè unes declaracions seves han aixecat polseguera a les xarxes socials aquest cap de setmana. En una entrevista a Europa Press, Miquel Buch relatava com l’Ajuntament de Premià de Mar no té penjada la bandera espanyola a la façana de la casa consistorial fruit d’un acord del ple municipal. A banda de relatar la situació al poble, l’alcalde anava més enllà i considerava que la llei estatal que regula aquesta qüestió “encotilla” els municipis.
A més a més, Buch també relatava la seva participació al moviment #novullpagar, la qual justificava per la manca de vies de comunicació alternatives a l’autopista del Maresme, que és de pagament. Aquestes paraules de l’alcalde, recollides per nombrosos mitjans de comunicació tan catalans com espanyols, van suposar que Premià de Mar esdevingués un dels temes més tractats a la xarxa social Twitter durant el dissabte; amb desenes de comentaris contraris per part de diversos usuaris espanyols d’aquesta xarxa social.

Etiquetes:

Miquel Buch

Més notícies

Cultura