Segueix-nos!

Marc Rodriguez

9 de març de 2023

Esports

Esports

Milan Matekja, sancionat amb 4 partits per ‘brutalitat’

Marc Rodriguez
El jugador Milan Matejka. Foto: Montse Ruiz.

El boia del CN Premià Milan Matejka ha estat sancionat amb 4 partits per brutalitat. La parella arbitral del partit de dissabte contra el Molins de Rei va considerar que Matejka va colpejar la cara del seu marcador amb el puny i el jutge del comitè de competició ha acabat ratificant la decisió, perquè la redacció de l’acta arbitral compte amb la presumpció de veracitat.

La sanció de Matejka afectarà l’equip de Xavi Julià durant els propers 4 partits: Granollers, Horta, Sant Feliu i la tornada a la piscina del Molins de Rei. La decisió arbitral condicionarà l’atac premianenc en partits que es preveuen molt disputats. El jove jugador eslovac, de 17 anys, estava aportant molt valor a l’equip. De fet, els últims partits ja era de la partida.

Caldrà veure com s’adapta l’equip a la baixa d’en Milan i quines alternatives troba el cos tècnic. Una baixa injusta i un càstig excessiu, segons el tècnic, Xavi Julià. A més, hi ha vídeo: una acció habitual en cada partit de waterpolo i a totes les piscines i que difícilment acaben amb brutalitat. A la boia, Matejka lluita amb el cubre del Molins per guanyar-li la posició. Tots dos s’enreden i intercanvien manotades, però sense cap cop de puny intencionat. L’acció es pot veure al minut 21 del vídeo que gravava el club del mateix partit contra el Molins de Rei.

https://www.youtube.com/live/aHzvhPuxO5E?feature=share&t=1239

4 partits sense Milan Matejka, que podrien haver estat 5 si el jugador no hagués mostrat penediment a final del duel i gràcies a disculpar-se amb els àrbitres, tot i no entendre per què li havien xiulat la brutalitat. A més, el club també haurà d’afrontar una sanció econòmica de 100 euros.

Matejka a l’aigua. Foto: Montse Ruiz.

Més notícies

Cultura