Segueix-nos!

Carles Sole

11 de febrer de 2010

General

General

Meteomar alerta de temperatures molt baixes a la comarca fins el 14 de febrer

Carles Sole
El servei de meteorologia del Consell Comarcal (METEOMAR) ha alertat que fins el proper 14 de febrer el Maresme es veurà afectat per un important descens de les temperatures. La previsió indica que els termòmetres registraran de 0 a -1 graus a la costa i entre -5 i -3 graus en els municipis de l'interior de la comarca. METEOMAR ja ha informat d'aquesta inusual situació meteorològica als serveis de protecció civil dels ajuntaments per tal que puguin prendre les mesures adients.

Calamarsada a Premià de Mar

El servei de meteorologia del Consell Comarcal (METEOMAR) ha alertat que fins el proper 14 de febrer el Maresme es veurà afectat per un important descens de les temperatures. La previsió indica que els termòmetres registraran de 0 a -1 graus a la costa i entre -5 i -3 graus en els municipis de l’interior de la comarca. METEOMAR ja ha informat d’aquesta inusual situació meteorològica als serveis de protecció civil dels ajuntaments per tal que puguin prendre les mesures adients.

Segons informa la web del consell Comarcal de Maresme, la previsió per demà és que es mantindrà el temps estable i assolellat a tota la comarca. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3,de component variable. Mar en estat de marejol a tota la costa del Maresme. Les temperatures baixaran, amb màximes que aniran dels 5 als 6 graus mentre que les mínimes oscil·laran entre els -6 i els -1 graus.

Etiquetes:

Temps

Més notícies

Cultura