Segueix-nos!

Francesc Triola

5 de gener de 2022

Cultura

Cultura

Més prestatgeries de temàtica LGTBI a la biblioteca Martí Rosselló

Francesc Triola

Segons una nota de premsa de l’ajuntament la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras ha ampliat recentment la seva secció de gènere i LGTBI. L’equipament ha adquirit nous títols a partir d’una subvenció del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ampliant de forma considerable l’espai dedicat a aquestes qüestions.

En concret, a les prestatgeries de temàtica LGTBI poden trobar-se còmics, biografies, novel·les juvenils i llibres d’informació sobre l’homosexualitat en general, la masculina, el lesbianisme, la bisexualitat, la transsexualitat, el transgenerisme, la intersexualitat, les persones transgènere, les transsexuals, el gènere no binari, l’orientació sexual, les parelles i les famílies homosexuals, les mares lesbianes o la teoria queer, entre d’altres.

Pel que fa a l’apartat concret de la temàtica de la igualtat de gènere, les persones interessades hi poden trobar còmics, biografies i llibres d’informació sobre discriminació envers les dones, maternitats, violències masclistes, violència obstètrica, ventres de lloguer, feminismes, diferències entre sexes, identitat de gènere, rol de gènere o conductes sexuals, etc.

Escolta la noticia a Ràdio Premià de Mar

Més notícies

Cultura