Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

5 de setembre de 2022

General

General

Més de 2.300 alumnes engeguen el curs premianenc d’infantil i primària

Joaquim Aguilar

Engega un nou curs escolar per als alumnes premianencs d’infantil i primària. 2.355 nens i nenes tornen a les aules d’infantil en un any marcat per menys alumnes a P3 i nous currículums. La idea d’Ensenyament és que l’educació cada cop sigui menys memorística i més competencial. Un curs que engega sense mascareta i amb la il·lusió de sempre. Així ho expliquen el Leo i la Naroa a Premià Mèdia, que engegaran sisè i tercer, respectivament, a l’escola el Dofí, després de gaudir de l’estiu. 

Els pares als qui hem preguntat no els ha suposat un problema avançar la data d’inici de curs. Un cop acabades les vacances, la tornada a la feina complica tenir els nens a casa, així que celebren que les classes comencin abans. N’han parlat en Cristofer i la Rossi.

El curs engega avui per a infantil i primària i s’acabarà el 22 de juny. En canvi, els alumnes d’ESO, batxillerat i FP començaran dimecres dia 7 i acabaran el 20 de juny. 

Pel que fa a les vacances de Nadal, aniran del 22 de desembre fins el 8 de gener i la setmana Santa se celebrarà del 3 al 10 d’abril.

Més notícies

Cultura