Segueix-nos!

Marc Rodriguez

4 de setembre de 2023

Comarca

Comarca

Mataró presenta la seva estratègia alimentària cap a un model més just, autosuficient, local i sostenible

Marc Rodriguez

Passem per Mataró, que ha presentat la seva estratègia alimentària local per explicar un model més just, sostenible i saludable, basat en criteris socials, ecològics i de proximitat. Per donar-lo a conèixer, la ciutat ha programat espectacles de clown i titelles durant aquest mes de setembre i també octubre

La redacció d’aquesta carta alimentària neix d’un procés participatiu consensuat entre l’administració, productors, empreses, ciutadania i entitats alimentàries. La finalitat és aconseguir un procés de transició cap a un model local més just i divers. Tot amb autosuficiència, canals curts de comercialització, infraestructures verdes i alimentació sostenible. 

Totes les actuacions seran gratuïtes i es podran veure a partir del 9 de setembre a l’Ajuntament i cada dissabte següent en un indret diferent: la Plaça Isla Cristina, el Mercat de Pla d’En Boet, el Passeig del Callao i la Plaça Santa Anna. Tots els espectacles seran a les 12h del migdia menys l’últim, el 14 d’octubre, que es farà a les cinc de la tarda.

Etiquetes:

alimentació | Mataró

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura