Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

30 de juny de 2023

Comarca

Comarca

Mataró estrenarà per Santes la nova gran pantalla de leds de 350.000€ que ara ha d’ajudar a la dinamització comercial del centre

Joaquim Aguilar
Primeres proves del nou dispositiu (foto extreta d'un vídeo del Capgròs)

L’espai municipal Mataró Connecta, a la plaça de la Muralla de la capital maresmenca, estrenarà aquest estiu, durant Les Santes, una gran pantalla de leds que cobreix bona part de la seva façana.

Es tracta, com anunciava el mateix Ajuntament a la seva web, d’un “dispositiu exterior multimèdia que funcionarà com espai informatiu innovador de difusió d’esdeveniments per a la dinamització comercial”, i concretament s’estrenarà amb un espectacle especial anomenat ‘Paisatges sonors i sensitius de Mataró’, que es podrà veure durant tres dies: el 24, el 25 i el 26 de juliol i durant una hora i mitja (de les 22h a les 23.30h). N’informava ahir El Capgròs, que explicava que es tracta d’una mostra de llum i música relacionada amb els elements característics de la ciutat. Aquesta setmana han començat les proves amb la pantalla, instal·lada a uns 3 metres del terra. 

El dispositiu, que ha tingut un cost de 350.000€ finançats en part pels fons de recuperació europea, forma part d’una gran operació de dinamització comercial de tota la zona de Can Xammar i la Plaça de la Muralla de Mataró, que també incloïa el mateix equipament de l’Espai Mataró Connecta i les obres de remodelació de la plaça. Podrà projectar vídeos, paraules monumentals i animacions o il·luminacions de colors.

Etiquetes:

Mataró

Més notícies

Cultura