Segueix-nos!

Francesc Triola

26 de setembre de 2022

General

General

Mas, Rull, Buch i Méndez encoratgen Navarro davant la seva primera contesa electoral com a cap de llista

Francesc Triola

La sala del bar de l’Amistat es va omplir divendres per seguir l’acte de presentació com a candidat de Junts de Rafa Navarro. Aquest va ser l’espai elegit com alternativa a la plaça Nova, on s’havia convocat inicialment la trobada però que es va descartar arran de la previsió de pluja. Acompanyaven Navarro, a més del seu equip més pròxim i de militants i simpatitzants premianencs, quatre pesos pesants de la història política recent a Catalunya i a Premià de Mar: l’expresident Artur Mas, els exconsellers Josep Rull i Miquel Buch (aquest també exalcalde de Premià de Mar), i el també exalcalde Miquel Àngel Méndez. Tots quatre van dedicar paraules d’elogi i d’encoratjament al nou cap de llista de Junts. Escoltem Mas i Rull:

Tot i que Navarro ja va ser regidor en el mandat anterior i que després va accedir a l’alcaldia durant el mandat actual, mai no ha encapçalat la llista del seu partit en uns comicis. Sí que ho van fer, abans que ell, Miquel Buch i Miquel Àngel Méndez, els seus predecessors immediats:

Navarro va tancar els parlaments i va servir-se justament del fet de comptar amb l’escalf i el suport d’aquell grup de polítics il·lustres per descriure el que considera que han fet els últims governs premianencs:

L’acte es va cloure amb un refrigeri i amb un concert de la banda premianenca Beat’ls

Més notícies

Cultura