Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

13 d'octubre de 2010

Societat

Societat

Mar de Dones porta al Centre Cívic una xerrada sobre ‘la ciutat de les vídues’ de l’Índia

Joaquim Aguilar

L’entitat Mar de Dones organitza aquesta tarda una xerrada al voltant de la ciutat índia de Vrindavan. La ponent, Rosa Maria Muñoz, va viatjar a aquesta ciutat, coneguda pel seu sobrenom de ‘Ciutat de les vidues’, mitjançant l’ONG ‘SOS Mujer’, que treballa per atendre la situació de les dones, vídues de totes les edats, que s’hi apleguen, La xerrada és a 2/4 de vuit al Centre Cívic.

Mar de Dones ens porta aquesta tarda una xerrada centrada en la ciutat índia de Vrindavan. Rosa Maria Muñoz Fernández és la ponent d’aquesta xerrada al voltant de l’anomenada Ciutat de les Vídues. Muñoz va passar la setmana passada per ‘La Drecera’ de Ràdio Premià de Mar i va explicar que va ser, tot preparant el viatge, com va contactar amb la ONG ‘SOS Mujer’ mitjançant la qual va conèixer la situació de les vídues a la India. Segons Muñoz, el lamentable títol de ‘La ciutat de les vídues’ no és un malnom, sinó que correspon a la realitat que es viu a Vrindavan.

El més terrible és que les vídues que s’apleguen a Vrindavan no són només dones d’edat. Tenint en compte que a la Índia es casen nenes molt petites,  a la ‘Ciutat de les vídues’ trobem dones de totes les edats. La xerrada de Rosa Maria Muñoz Fernández es fa aquesta tarda a dos quarts de vuit a la sala polivalent del Centre Cívic del carrer Esperança.

Etiquetes:

Mar de Dones

Més notícies

Cultura