Segueix-nos!

Francesc Triola

12 de novembre de 2022

General

General

Manel Ferrer i Laura Contreras tornaran a presentar els Premis Butaca a les ràdios i televisions locals de Catalunya

Francesc Triola

Aquest dilluns 14 de novembre, Premià de Mar viurà la tornada dels Premis Butaca a casa. Serà una tornada molt especial, perquè a més de tornar a Premià, els butaca tornaran a ocupar el Pavelló Municipal d’Esports, l’emplaçament que va veure néixer els premis populars del teatre l’any 1995.

Aquesta fita serà retransmesa en directe a partir de les 20 h per PremiàMèdia i també a través de la plataforma Xala! de La Xarxa. No serà fins a les 22:30 h que la gala podrà ser vista a través de les televisions locals de Catalunya.

De nou, aquesta presentació i els comentaris durant la gala aniran a càrrec de la periodista de Canal Terrassa, Laura Contreras i del comunicador de PremiàMèdia, Manel Ferrer. Un tàndem que no és nou, perquè l’any 2020 ja van presentar aquesta gala dins d’un context pandèmic i que enguany tornen, ara sense les mascaretes.

Val a dir que a PremiàMèdia, els Butaca començaran una hora abans i a partir de les 19 h es podrà seguir un especial prebutaques on Gemma Ponce i Manel Ferrer parlaran amb alguns dels seus protagonistes, repassaran el llistat de nominats i escalfaran motors per la gran nit del teatre.

YouTube player

Més notícies

Cultura