Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

9 de juliol de 2024

Comarca

Comarca

L’organització de l’Argillà, satisfeta del pas de fira a festival després d’aplegar 25.000 visitants i omplir la majoria d’actes

Joaquim Aguilar
Foto: Festival Argillà

Bones sensacions a Argentona després de la festival Argillà d’aquest cap de setmana, que enguany imprimia una nova línia en què es pretenia posar l’accent en el seu caràcter artístic i menys al seu vessant comercial i firal. 

Segons explicava ahir tvMataró, hi van passar al voltant de 25.000 persones i l’organització n’ha fet una valoració molt positiva, ja que -entre altres èxits- es van exhaurir els 300 tallers de torn, es van omplir les activitats i visites guiades i més de 3.700 persones van passar per les 3 exposicions del festival. El director del festival, Oriol Calvo, s’ha mostrat entusiasmat de la resposta del públic i ha afirmat que això els dona molts ànims per continuar introduint noves propostes d’aquest tipus a la pròxima edició. També hauran anat molt bé, segons Calvo, les vendes dels expositors i la venda del càntir d’autor de Javier Mariscal, que n’han quedat molt poques unitats disponibles. Val a dir que la setmana passada Calvo va ser escollit president de l’Acadèmia internacional de Ceràmica després de ser-ne tresorer durant 8 anys. L’organisme, que agrupa un miler de ceramistes i gent vinculada al món de la ceràmica, té seu a Suïssa i calvo prendrà possessió del càrrec el mes de setembre en un congrés a Portugal.

Etiquetes:

Argentona | Argillà

Més notícies

Cultura