Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de juny de 2022

Política

Política

L’oposició als plans del govern per MTG i Transmesa es materialitzarà en una moció conjunta al ple de juliol i una plataforma ciutadana

Joaquim Aguilar

Una moció conjunta i una plataforma ciutadana. Són el fruit de l’àgora ciutadana que ahir havien organitzat els grups de Premià En Comú Podem, Crida Premianenca i ERC per debatre amb els veïns sobre els projectes de transformació de Metalogenia i Transmesa que defensa el govern. Segons han explicat les 3 formacions en un comunicat, hi van assistir un centenar de persones més les que s’hi van aturar en algun moment, ja que l’acte es feia a peu de carrer i va captar l’atenció de força vianants. I, com indica el mateix comunicat, el debat va posar de manifest “l’oposició de molts veïns” a la requalificació de les finques que proposa el govern. Veïns que, segons aquests tres partits, ara veuen “amb esperança” la presentació d’una moció conjunta al ple de juliol i veïns que ahir van manifestar el seu suport a la creació d’una nova plataforma ciutadana. Escoltem, en nom dels convocants, en Jordi Estarlich:

En concret la trobada es va celebrar a la Riera de Premià amb carrer Gibraltar, i van conduir-la, en representació d’En Comú Podem, Crida i ERC, Elena Martín, Marta Solà i Pep Ripollès respectivament.

Escolta les declaracions de Jordi Estarlich:

Més notícies

Cultura