Segueix-nos!

Francesc Triola

25 d'octubre de 2022

General

General

L’Oficina de Transició Energètica convoca per primer cop els veïns a un taller d’informació i orientació sobre l’autoconsum elèctric

Francesc Triola

La recentment creada Oficina de Transició Energètica fa la primera acció de divulgació i assessorament a la ciutadania aquest 10 de novembre. En concret s’oferirà un ‘taller d’autoconsum’ en el qual no només es vol informar i resoldre dubtes al voltant d’aquesta qüestió sinó que també s’ha pensat com un recurs per orientar els premianencs que, a títol individual o bé com a comunitat de veïns, vulguin fer aquest pas cap a les energies sostenibles. Escoltem l’Albert Puig, cap de la nova oficina, que ens resumeix els continguts de la sessió i fa notar que entre altres coses s’ajudarà els assistents a ‘dimensionar’ l’envergadura de la instal·lació:

L’assessorament també cobrirà l’àmbit més administratiu, perquè es donarà informació sobre tràmits i ajuts oficials. Segons l’Albert Puig, d’altra banda, aquests tallers es podrien fer d’ara endavant de manera periòdica si s’obté bona resposta, i de fet ja n’hi ha un a l’agenda:

El primer taller d’autoconsum a cura de l’OTE es farà, com diem, el 10 de novembre a l’antiga fàbrica del Gas (seu actual de l’oficina) a partir de les sis de la tarda, i cal inscriure-s’hi prèviament a través d’un formulari virtual. Afegim per últim que està a punt de  veure la llum la pàgina web d’aquesta oficina, on s’exposaran el seguit de serveis que ofereix a més d’oferir-nos indicacions i consells en matèria de sostenibilitat. També hi podrem concertar cites per rebre assessorament personal. 

Més notícies

Cultura