Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

24 de febrer de 2023

Comarca

Comarca

Lliuren a Pineda els distintius Biosphere a un centenar d’empreses i institucions turístiques

Joaquim Aguilar
Foto de família d'establiments i institucions que van obtenir el distintiu (Foto: Consorci de Turisme)

Un centenar d’empreses, establiments i institucions del Maresme de l’àmbit turístic i cultural van rebre ahir el distintiu Biosphere, que n’acredita el seu compromís amb la sostenibilitat, i la certificació com a Punts d’Informació Turístics. 

Va ser en un acte a Pineda de Mar que van presidir el President del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, el responsable de l’Oficina tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona, Xavier Font, l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, i el president de l’Instituto de Turismo Responsable, organisme que impulsa la certificació Biosphere, Tomás de Azcárate. Escoltem Joaquim Arnó:

Xavier Font va afirmar que en aquest sector “per ser competitius no es tracta només de fer les coses bé sinó també apostar per valors com la sostenibilitat”. Com diem juntament amb el distintiu Biosphere es van lliurar les certificacions dels Punts Turístics a 80 institucions (algunes de noves i altres renovaven); entre aquestes, l’única representació premianenca: el Museu de l’Estampació. 

Més notícies

Cultura