Segueix-nos!

Marc Rodriguez

17 de maig de 2023

Educació

Educació

L’Institut oferirà un nou batxillerat esportiu el proper curs

Marc Rodriguez

L’Institut premianenc oferirà estudis de batxillerat esportiu el proper curs. Una proposta única a l’entorn educatiu més proper que permetrà cursar els dos anys de batxillerat, sigui social, tecnològic o científic, i alhora completar un cicle de grau mig de l’àmbit esportiu. Dos títols en un, però en tres anys. Una gran oportunitat, segons el director de l’Institut, Salva Redón, per als alumnes i per a Premià de Mar, que passarà ser referència educativa en l’àmbit esportiu al Maresme i Vallès Oriental.

Les modalitats esportives a triar seran cinc: el futbol, el futbol sala, el bàsquet, la vela i salvament i socorrisme. Els alumnes que vulguin triar aquesta opció de batxillerat hauran de tenir el títol d’ESO i fer una prova d’accés per a la modalitat desitjada.

L’Institut ha rebut amb bons ulls la proposta per dur a terme aquest nou batxillerat i ser una referència en l’àmbit esportiu. Més encara després de l’èxit del cicle de ‘Guia en el Medi natural i Temps Lliure, que segons Redon, té tanta demanda que s’ha hagut d’ampliar a dues línies.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura