Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 de novembre de 2023

Educació

Educació

L’institut i l’escola d’adults premianencs, únics centres del Baix Maresme que acolliran els nous cursos de capacitació digital que ofereix la Generalitat

Joaquim Aguilar

L’Institut Premià de Mar i el Centre de Formació d’Adults de Premià de Mar acolliran les pròximes setmanes les sessions de formació d’un nou programa de capacitació digital per a gent gran i joves que impulsa el Departament d’Educació de la Generalitat. Segons ens ha explicat el director de l’institut Salva Redón, es tracta d’un programa finançat amb fons europeus en el qual actuaran com seus centres de formació professional i escoles d’adults de tot Catalunya, i que persegueix oferir destreses digitals a col·lectius que no han tingut ocasió encara de familiaritzar-se amb aquests entorns en el seu ús de dispositius com el mòbil o els ordinadors. Al Baix Maresme, els únics centres que acolliran la formació són aquests dos centres premianencs:

La formació, que és gratuïta, es desgrana en cinc mòduls de nivell, però a Premià de Mar el 5è nivell no s’oferirà perquè s’ha considerat massa específic:

Les classes les donaran formadores externs als centres. Segons Redón, institut i escola d’adults actuaran amb relació a aquest programa coordinadament i com un únic organisme, i es repartiran les classes de matí i tarda:

La formació s’iniciarà a l’escola d’adults aquest mes de novembre i a l’institut podria trigar algunes setmanes més però no serà més tard del gener. Per inscriure-s’hi cal anar als webs d’un o altre centre i emplenar un formulari i una enquesta de nivell. 

Escolta les declaracions d’en Salva Redón:

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura