Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 de març de 2023

Cultura

Cultura

L’indie-pop català de Linària enceta avui la segona edició de Primavera de Concerts

Joaquim Aguilar
El Biel i l'Edna, de Linària, al Matinal Premià Mèdia

Linària, un grup maresmenc inscrit genèricament en l’indie-pop català, obrirà avui la segona edició de Primavera de Concerts. L’Ajuntament de Premià de Mar ha preparat un programa musical que tindrà lloc a l’escenari de l’Espai l’Amistat amb música de Km 0 que aposta pel talent local i ofereix concerts en la màxima varietat d’estils per arribar a totes les sensibilitats musicals.

La Bruna, la Júlia, en Biel i l’Edna es van conèixer fent el batxillerat al maresme i van començar a passar l’estona compartint la seva música. Ara la continuen compartint però també amb tots nosaltres. L’any passat van treure el seu primer disc “Estar per definir” i amb aquest projecte volen aprendre, però alhora deixar les pressions a un costat a l’hora d’ensenyar el que fan per poder mostrar altres perspectives. Escoltem el Biel:

En l’entrevista que els vam poder fer des d’aquesta emissora, el grup va expressar que sentien especial il·lusió per tocar i cantar en un espai com l’Amistat on diuen que és un teatre molt cuidat i un lloc on la música sona tan bé que la gent ho gaudeix al màxim. A més, l’Edna Bravo té moltes ganes de tornar a tocar a Premià de Mar ja que aquí és on va aprendre i on ara torna per la porta grossa.

En aquesta edició hi haurà actuacions els dies 3 i 17 de març i 14 i 28 d’abril amb Linària, Paula Grande, que presentarà el seu 3r disc, i Vic Moliner i Andreu Moreno que a base de hip-hop ens regalaran ritmes afro llatins. Per tancar els últims concerts, Guillem Esteban presentarà el seu projecte personal Willio i finalment Mirs ensenyarà indie en format acústic. Recorden que tots els concerts seran gratuïts, però caldrà reservar l’entrada a través del web de l’Espai l’Amistat.

Mira l’entrevista a Linària a Premià Mèdia:

YouTube player

Notícia: Aina Novoa

Més notícies

Cultura