Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de juny de 2021

Comarca

Comarca

L’incendi d’Argentona va cremar ahir 15 hectàrees de bosc i va demanar la intervenció de fins a 45 dotacions de bombers terrestres i àeries

Joaquim Aguilar

Aquesta nit 12 dotacions dels bombers han estat remullant la zona afectada per l’incendi d’ahir al terme d’Argentona, que es va declarar ahir al migdia i que va quedar estabilitzat a mitja tarda. El foc va cremar un total de 15 hectàrees, la majoria de terreny forestal, i finalment no va caler fer cap desallotjament. Segons han informat els agents rurals, l’origen va ser una crema incontrolada de restes vegetals i s’ha identificat com a autor de la crema un home de 76 anys que porta un hort i a qui ja se li havia escapat una primera crema unes hores abans que els equips d’emergència havien pogut apagar. Això passava a la urbanització de Can Vilardell, a tocar de Mataró, i poc després les flames i el fum ja eren molt visibles des de tota la rodalia. Escoltem l’alcaldessa d’Argentona, Gina Sabadell, a Catalunya Ràdio, on atrubeix la virulència de les flames a la situació de sequera actual:

En total van treballar-hi 35 dotacions terrestres de bombers i 10 d’aèries. Les flames es van escampar fins al polígon industrial d’Argentona, on va cremar una nau sencera al carrer Galícia i altres van quedar estat malmeses pel fum i la temperatura. No hi va haver, però, cap dany personal. 

Etiquetes:

Argentona | incendi

Més notícies

Cultura