29 d'octubre de 2014

Futbol Sala

Futbol Sala

L’excés de confiança val tres punts

El Cover va patir dissabte la primera derrota de la temporada davant el Ripollet. Confiats i amb poc escalfament van començar els matx els homes de Larrotcha. El tècnic estava molt enfadat a l’inici del partit perquè els seus homes s’havien presentat més de quaranta minuts tard al Pavelló, en motiu del Clàssic de futbol. Una decisió que no va agradar gens a Larrotcha ni a part de la plantilla que sí havia acudit a l’hora acordada. Va començar el partit i la qualitat futbolística dels de Premià es va imposar. Fins a 4 a 1 van dominar l’electrònic i llavors la relaxació i la confiança van tornar a ser protagonistes. Van perdonar en excés i no van matar a un Ripollet que tot i ser a mitja taula van anar guanyant metres en pista. Més encara després que l’àrbitre decidís expulsar a dos homes del Cover. Un d’ells Gordillo, que va tornar a jugar uns minuts amb l’equip després d’un mes i que per culpa de les protestes va marxar de pista abans d’hora. Per tant, dues baixes que van fer que el Ripollet confiés en el miracle i comencés a remuntar. del 4 a 1 al 5 a 3 i d’aquí a l’empat a 7 fins al 7 a 9 final. Sorpresa majúscula. Perquè quan el marcador és favorable es perdona tot, per molt que no agradin les maneres. Pero desaprofitar el marcador i regalar tres punts quan podrien estar a la part alta de la classificació ja és una altra qüestió. Empipat i decebut amb els seus homes es mostrava Larrotcha, que va assegurar que aquesta setmana hi hauria canvis dràstics en el funcionament de l’equip i la implicació de la plantilla. Això és el que va explicar al Planetari.

Aquesta és l’entrevista que vam fer a Òscar Larrotcha, tècnic del Cover.