Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 de març de 2023

Societat

Societat

L’Esplai Parroquial tancarà la celebració del 50 aniversari amb una cursa popular i un gran sopar a la plaça de l’Ajuntament

Joaquim Aguilar
En el marc dels actes d'aniversari, recentment es va fer un sopar d'ex-monitors de l'esplai (Foto: Esplai Parroquial)

L’Esplai Parroquial ha anunciat recentment les dues activitats que tancaran el programa de celebració del 50è aniversari pel que fa a les convocatòries obertes a la població. La primera serà una cursa popular que es farà el 16 d’abril, i amb la qual -com deia la setmana passada el monitor Pere Cusachs- l’entitat busca al mateix temps una ocasió per donar-se visibilitat i també per oferir un retorn al municipi que la va veure nèixer fa mig segle:

La prova, que comença a les 9 del matí, té una particularitat important: els participants hi podran portar i fer córrer les seves mascotes. I tindrà també una versió infantil de 500 metres que començarà a dos quarts d’11 del matí. Més endavant, el 6 de maig, es farà l’última activitat oberta a la població de l’aniversari, un sopar popular a la plaça de l’Ajuntament. El Pere Cusachs i la Paula Amigó, que també parlava en aquesta casa, s’hi referien i parlaven de la gran experiència que haurà estat preparar i viure aquesta commemoració:

Mira l’entrevista al Pere Cusachs i la Paula Amigó:

YouTube player

Més notícies

Cultura