L’Espai l’Amistat obre una temporada efervescent de novetats, commemoracions i retorns

Entrada a l'Espai l'Amistat

L’Espai l’Amistat enceta aquests dies una temporada carregada de nous reclams: ahir l’Ajuntament assenyalava en una nota de premsa que, coincidint amb el 10è aniversari de l’espai, se succeiran esdeveniments com la posada en escena de les obres guanyadores dels premis Espai l’Amistat a la Creació Artística, l’arribada del nou programa ‘Lliure al territori’ del Teatre Lliure o la recuperació de la gala dels Premis Butaca, per bé que aquest esdeveniment tindrà lloc al pavelló d’esports.

Com diem, aquesta tardor es representaran les obres premiades a la 1a edició dels premis Espai l’Amistat a la Creació Artística: el 8 d’octubre s’estrenarà “Somni sota la finestra”, un espectacle de dansa càrrec de la companyia La Dansívora, i el novembre ”Arribo a mitja tarda”, de l’artista premianenca Claudia Serrahima. També el novembre, el dilluns 14, serà el torn dels Butaca, que tornen a Premià de Mar en la seva 28a edició. I la setmana abans, l’Espai l’Amistat acollirà durant un cap de setmana espectacles i activitats inclosos en el programa del Teatre Lliure ‘Lliure al territori’, un programa de divulgació teatral amb perspectiva social. 

A tot això s’hi han d’afegir fins a 8 obres de teatre professional durant tota la temporada. Entre elles, “Mare de sucre”, dirigida per Clàudia Cedó, “De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda”, d’Israel Solà, “La trena”, dirigida per Clara Segura, o “HAMLET.01” de Sergi Belbel.

De tot plegat se’n donaran un any més els detalls a l’activitat “Apropa’t als teatres”, que es reedita diumenge que ve per explicar la programació de l’Espai l’Amistat i també del Patronat, i que inclou visites guiades, gimcana, tallers o activitats de circ. Es farà als dos teatres i al carrer de Sant Antoni d’11 del matí a 2 del migdia.

Translate »