Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

4 de gener de 2013

Cultura

Cultura

L’Espai l’Amistat manté la programació de cinema pel cap de setmana de Reis

Joaquim Aguilar

Més enllà de les activitats que envolten la cavalcada de reis, l’únic acte que trobem a l’agenda cultural d’aquest cap de setmana a la ciutat és la programació de cinema de l’Espai l’Amistat, des d’on ens proposen tres pel·lícules: “Rompe Ralph”, “La hija de mi mejor amigo” i “El capital”.
 [youtube http://www.youtube.com/watch?v=zzsi_Uj-yC4&w=560&h=315]
“Rompe Ralph” és l’última producció Disney i està basada en el món del videojocs. La podreu veure aquesta tarda a les 17h, demà dissabte a les 12h, i tant diumenge com dilluns de nou a les 17h.
“La hija de mi mejor amigo” és una comèdia d’embolics protagonitzada per l’actor britànic Hugh Laurie, el personatge del qual manté una aventura amb la filla del seu millor amic, la mateixa noia que agrada al seu propi fill. Aquesta pel·lícula es projectarà aquesta tarda a les 19.30h.
Finalment, “El capital” és una pel·lícula francesa sobre un empleat de banca cínic i ambiciós que podreu veure aquesta nit a dos quarts de deu, diumenge a les 19.15h i el dilluns a les 19h i a les 21.15h. Totes les sessions de dilluns són amb preu de dia de l’espectador.

Etiquetes:

Agenda | Cinema | L'Amistat

Més notícies

Cultura