Segueix-nos!

Marc Rodriguez

27 de maig de 2024

Educació

Educació

L’Escola Sant Cristòfol també veu amb bons ulls la nova línia d’I3 sempre i quan es gestioni bé la matrícula viva

Marc Rodriguez
L'opció més probable és que la 2a bressol municipal s'ubiqui a l'edifici de la Gran Via de l'escola Sant Cristòfol

L’Escola Sant Cristòfol també valora positivament la nova línia d’I3, tot i que des de la direcció, Sònia Ribas, espera que el fet de tenir més places no els obligui a aglutinar tota la matrícula viva. Ribas s’ha mostrat contenta de la segona línia, perquè així, diu, Premià de Mar recupera una línia més, tot i que també afirma que possiblement sigui un fet puntual. De fet, Ribas comparteix una visió similar a la de la Federació d’AFA’s del centre i també la que compartia la regidoria: evitar que els nous alumnes que es vagin incorporant durant el curs ho facin únicament al Sant Cristòfol.

Ara encara falta saber el total d’alumnes que tindrà aquesta nova línia d’I3, una dada que es coneixerà el 7 de juny, quan es facin públiques les llistes d’admesos.

D’altra banda, la directora de l’Escola Sant Cristòfol ha volgut dir la seva sobre la segona escola bressol municipal, perquè en cas que tiri endavant, haurà de conviure amb les línies d’Infantil a l’edifici de la Gran Via. Ribas afirma que una segona escola bressol és molt necessària i que treballaran de la mà de la regidoria perquè pugui ser una realitat.

Val a dir que la regidoria d’Educació encara està pendent de conèixer la resposta de Serveis Territorials d’Educació sobre aquesta possible convivència entre noves aules d’Escola Bressol Municipal i la nova línia d’I3, sumada a la resta de classes d’Infantil. En principi, la regidora Elisenda Busquets va defensar que no hi hauria d’haver problemes d’espai i des de la Federació d’AFA’s van assegurar que es demanarien totes les garanties perquè les dues opcions siguin una realitat.

Més notícies

Cultura