Segueix-nos!

Aina Novoa

11 de maig de 2023

Cultura

Cultura

L’escola La Caixa dels Trons porta a l’Amistat el seu nou musical ‘Viuré per sempre’ inspirat en ‘Fama, a ballar!’

Aina Novoa

Aquest cap de setmana l’escola de teatre musical La Caixa dels Trons estrena un musical titulat “Viuré per sempre”, inspirat en el famós musical i sèrie de televisió “Fama, a ballar!”, que es representarà divendres i dissabte a l’espai L’Amistat. A Premià Mèdia vam poder escoltar els responsables de l’espai escènic Aina Tro i Xavier Durán juntament a l’alumna Marta Costa, que és una de les protagonistes de l’espectacle. Costa interpreta el paper de directora de l’acadèmia i ha afirmat que l’actuació requereix un gran esforç sobretot en el ball:

Segons ha explicat Costa, ballar i cantar alhora és un repte enorme especialment quan l’aire escasseja. Malgrat això, confia que tot està funcionant bé i que estan superant els desafiaments amb èxit:

Amb 18 persones a l’escenari, aquest musical implica un gran nombre de participants amb un equip darrere (alumnes de la mateixa escola) que treballa per aconseguir canvis de vestuari i ajustos tècnics durant l’espectacle. La funció de divendres 12 de maig començarà a les 20h i la de dissabte a les 12h. Ja en podeu comprar l’entrada a la web de l’Amistat.

Un cop finalitzada aquesta estrena, l’Escola La Caixa dels Trons portarà una altra producció al teatre de Sant Jaume, a Premià de Dalt, titulada “Revolució a Harvard” inspirada en el musical “Legally Blonde”. 

De cara al curs vinent, l’escola obrirà un nou grup per a principiants anomenat “You Rock Beginners” que justament serà dirigit per la Marta Costa, que compartirà amb ells la seva passió.

Mira l’entrevista a Aina Tro, Xavi Duran i Marta Costa:

YouTube player

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura