Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 de juny de 2023

Cultura

Cultura

‘Les troianes’ i ‘Oh, Capitán, mi Capitán’ tanquen aquest cap de setmana les funcions de fi de curs del Patronat

Joaquim Aguilar
Cartells de les dues obres

Últimes dues funcions de final de curs aquest cap de setmana al Patronat de part dels grups de l’Escola de Teatre, un programa de representacions que es va iniciar fa un mes. Dissabte a les 9 de la nit actua un altre dels grups d’adults, que porten a escena un text clàssic, una tragèdia de referència: ‘Les troianes’. Escoltem la directora de l’obra, la Gemma Charines, que aplaudeix el treball de les seves pupil·les:

I tancaran la roda de funcions de fi de curs les noies del grup d’adolescents, que han estat les últimes a actuar perquè la majoria d’elles tenien a principis de juny les proves de selectivitat. Faran l’obra ‘Oh capitán mi capitán’, un text que adapta la mítica pel·lícula en què un grup de joves d’un estricte col·legi americà funda un club secret de poesia inspirats pel seu professor de literatura. Escoltem de nou la Gemma Charines, que assenyala la singularitat que les noies del grup facin totes de noi en aquesta obra:

‘Oh capitán mi capitán’ es representarà diumenge a les 7 del vespre. Novament podeu adquirir les entrades per les dues funcions al web del Patronat.

Escolta les declaracions de la Gemma Charines:

Més notícies

Cultura