Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de gener de 2010

Cultura

Cultura

Les restriccions pressupostàries afectaran l’organització de la Festa Major d’Hivern

Joaquim Aguilar

Cartell festa major d'hivern 2010

Les restriccions pressupostàries imposades des de l’Ajuntament per aquest 2010 es reflectiran en la Festa Major d’Hivern de Premià de Mar que començarà d’aquí a dues setmanes. Els organitzadors han ajuntat en un sol acte el Despertar dels Penjaculpes i la lectura dels Versots. El tradicional ball de disfresses es farà al Porxo de la Lió com a conseqüència de les obres del teatre de l’Amistat.

D’aquí a dues setmanes serà dijous gras, començarà el Carnestoltes i amb ell la Festa Major d’Hivern, la Petita.

Tindrem ocasió de parlar més a bastament a mida que s’acosti la data, però hores d’ara ja podem avançar alguns ítems interessants, com ara que les retallades pressupostàries anunciades des de l’Ajuntament, també es faran sentir en aquesta festa. Els dies de durada de la festa Petita seran els mateixos de sempre, però les retallades es notaran a nivell d’infraestructures.

El pressupost amb que compta l’organització obliga també a fer ajustaments en el programa. Per exemple, el despertar dels Penjaculpes i la lectura dels Versots, coincidiran en un sol acte a la plaça dels Països Catalans, un acte que comptarà amb la participació de La Infusió Teatre.

Encara hi haurà més canvis respecte a anys anteriors, però aquests no tenen a veure amb les retallades pressupostàries. Les obres del teatre de l’Amistat han portat als organitzadors de la festa a buscar un altre indret on celebrar el tradicional ball de disfresses. El lloc escollit és el porxo de la Lío.

El ball de la Disfressada i al rua de Comparses del Carnaval es faran el diumenge 14 de febrer.

Més notícies

Cultura