Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

7 de juliol de 2023

Infraestructures

Infraestructures

Les obres a la platja, que estan a punt de tancar la primera fase, continuen segons el guió i no han destorbat els actes de Festa Major, segons l’Ajuntament

Joaquim Aguilar
Imatge d'ahir a la tarda, on s'aprecia el tram que falta per arribar fins l'espigó

Avui mateix podria enllestir-se la construcció del camí que s’ha estat fent a les platges del centre de Premià de Mar amb sorra de la platja de Llevant per tal que els camions del Ministeri arribin a l’espigó de l’estació. Els treballs d’estabilització del litoral que van començar a principis de juny completen així la primera fase i això suposarà que finalitzi el transvasament de sorra, que a partir d’ara només es farà puntualment si cal alguna aportació de sorra extraordinària. Amb el camí fet, ja es podran començar a portar material fins l’espigó i començarà pròpiament l’allargament d’aquesta infraestructura mar endins. Avui el regidor d’urbanisme Antoni Subirà s’ha felicitat que de moment les obres compleixin el calendari i sobretot que tot plegat hagi pogut conviure sense incidències amb l’activitat de la Festa Major a la platja de Llevant:

Com diem, si avui s’enllesteix aquest vial a la platja del Pla de l’Os, la setmana vinent començaran els treballs a l’espigó, on s’hi dipositaran roques i altres materials per fer-lo créixer fins a una longitud d’uns 130 metres. En aquest punt l’espigó acabarà en angle recte amb un afegitó cap a Barcelona d’uns 50 metres i encara tindrà una extensió més en línia recta de 135 metres que quedarà submergida. 

Escolta les declaracions de l’Antoni Subirà:

Etiquetes:

Litoral | Obres | Platges

Més notícies

Cultura