Segueix-nos!

Francesc Triola

11 d'agost de 2021

Cultura

Cultura

Les festes del barri Santa Maria, Santa Anna-Tió protagonistes del cap de setmana

Francesc Triola


El barri Santa Maria, Santa Anna-Tió celebra les seves festes aquesta setmana, del 13 al 15 d’agost. Les organitza la seva Associació de Veïns, amb la col·laboració de diferents establiments del barri i els ajuntaments de Premià de Mar i Premià de Dalt.
Les festes començaran aquest divendres dia 13 a la plaça del mil·lenari amb l’actuació dels pallassos “los Tetes”. El mateix divendres a dos quarts d’onze de la nit Orquestra Concurs a la mateixa plaça.
El dissabte el repte serà per grups “bombolles de convivència” , que hauran d’intentar sortir de l’Escape Room Obsidiana, on es convertiran en petits exploradors buscant un valuós tresor. Els més grans entre dos quarts de dotze i dos quarts de dues de la tarda podran gaudir d’un Vermut amb ritme de batucada per diferents establiments del barri.
El diumenge és celebrarà el tradicional Torneig de futbol a la pista de petanca, a les set del vespre ball de gegants amb xocolatada a la plaça del mil·lenari i a les vuit Havaneres amb el grup Mar i vent, per finalitzar les festes amb una traca final a la mateixa plaça.

Etiquetes:

Festes

Més notícies

Cultura