Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

22 de maig de 2024

Educació

Educació

Les famílies que van demanar el nou casal d’estiu per a nens discapacitats agraeixen a l’Ajuntament l’esforç i la celeritat

Joaquim Aguilar
Foto d'arxiu del pati de La Lió, on es farà el casal

El grup de famílies premianenques que està a l’origen del nou casal municipal per a nens amb necessitats educatives especials, del qual va informar ahir l’àrea d’educació, ha fet públic avui el seu agraïment a les regidories que ho han fet possible i ha aplaudit sobretot la celeritat amb què s’haurà donat curs a la seva petició. Com ens explicava ahir la regidora d’educació Elisenda Busquets, aquestes famílies van contactar amb l’Ajuntament quan van saber que enguany no es faria el casal d’estiu de l’Escola de les Aigües de Mataró, on fins ara portaven els nens a l’estiu. Davant d’això, les àrees d’educació i d’atenció a la discapacitat van començar a fer gestions. Escoltem la Montse Peytaví, que parla en nom de les famílies:

Com explicàvem ahir, el nou casal es farà durant el mes de juliol a l’escola de La Lió i tindrà monitors especialitzats de l’Esplai Rabadà, que ja participava en els casals de l’escola de Les Aigües i que per tant ja coneixen la canalla. 

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura