Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

21 de novembre de 2023

Educació

Educació

Les famílies que no van poder entrar a la bressol municipal i van anar a privades premianenques ja poden demanar l’ajut a l’Ajuntament

Joaquim Aguilar

Les famílies que no van poder escolaritzar els seus fills a Infantil 2 a l’escola bressol municipal i ho van acabar fent a escoles privades de Premià de Mar ja poden sol·licitar el seu ajut a l’Ajuntament. Des d’ahir i fins el 13 de desembre roman obert el termini per tramitar la sol·licitud en el marc d’un programa que va ser la solució elegida per l’equip de govern (com ho va ser el curs passat) per compensar aquestes famílies que van demanar entrar a l’escola bressol els Gafarrons a la preinscripició però en van quedar fora perquè no hi havia prou places. 

Com explica el mateix Ajuntament, mitjançant aquest ajut es vol evitar el greuge econòmic que suposaria el fet que la Generalitat aporti 1600€ per plaça d’Infantil 2 a les escoles públiques i 800 € per plaça a les privades, i per això l’ajut ascendeix justament a la diferència, que són 800€. Aquest import, indiquen, correspon a les deu mensualitats (de setembre 2023 a juny 2024) i a l’horari lectiu de 5 hores d’escolarització, en la línia establerta a l’acord marc de la Generalitat.

La sol·licitud es pot presentar per via telemàtica al web municipal o bé presencialment (amb cita prèvia), a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’edifici de Ca l’Escoda. Trobareu les bases de la convocatòria també al web municipal.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura