Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

23 de maig de 2023

Educació

Educació

Les escoles premianenques Sol Solet i Piscis aspiren a fer-se amb la concessió de les 60 noves places públiques d’escola bressol

Joaquim Aguilar
Instal·lacions de les dues escoles que s'han presentat al concurs

Dues escoles bressol privades de Premià de Mar (l’escola Piscis i el Sol Solet) són les dues empreses que s’han presentat al concurs per a l’adjudicacio del nou servei de 60 noves places públiques d’escola bressol. La fase de presentació de propostes va finalitzar el 5 de maig i s’espera que la mesa de contractació elegeixi una de les dues ofertes entre finals d’aquesta setmana i la setmana vinent. Un cop s’hagi adjudicat el nou servei, l’Ajuntament ho comunicarà a la Generalitat de Catalunya, que també haurà d’avaluar l’oferta i decidir si concedeix a Premià de Mar les noves places.

Tot i que no serà fins el dia 1 de juny que es faran públiques les llistes de sol·licituds, Busquets ha avançat que ha crescut la demanda de places respecte del curs passat: les famílies que han demanat plaça hauran d’esperar encara uns dies per saber quantes places hi haurà finalment el curs vinent (si les 74 actuals o 134). La regidora s’ha mostrat confiada que les noves places acabaran arribant perquè les dues escoles candidates ja ofereixen actualment un servei autoritzat per la Generalitat, que per tant no hauria d’objectar res al nou servei en algun d’aquests dos centres. Amb tot, però, encara és d’hora per saber si quan arribi el moment de les matriculacions (el 16 de juny) s’haurà resolt l’interrogant.

Etiquetes:

Escola bressol

Més notícies

Cultura