Segueix-nos!

Aina Novoa

19 d'abril de 2023

Cultura

Cultura

Les eleccions municipals ajunten en un mateix cap de setmana el ‘ViuLlibre’ i Sant Jordi

Aina Novoa
Foto: Ajuntament de Premià de Mar

Aquest dissabte se celebra una nova edició de l’activitat cultural per a infants ‘ViuLlibre’, que organitza l’àrea de cultura. Tradicionalment es feia el mes de maig, però la normativa electoral impedeix aquest tipus de convocatòries quan les organitza un ajuntament i enguany coincidirà amb Sant Jordi. La jornada, que es farà durant el matí a la plaça Nova, està encaminada a fomentar i crear il·lusió per la lectura entre els més petits per mitjà d’un seguit de propostes culturals. Aquest cop l’esdeveniment tindrà com a referent temàtic principal els viatges. Escoltem a Cristina Sánchez, directora de la biblioteca:

El ‘Viullibre’ contindrà diverses activitats com ara tallers de manualitats o lectures de contes i també s’oferirà un espai per compartir llibres de viatges amb la família. A més a més, hi haurà un espectacle a càrrec de Santi Rovira amb relats aportats pels alumnes de 2n de primària de les escoles premianenques:

Tot plegat, durant el matí de dissabte entre les 10:30 i les 13:30 h a la Plaça Nova. Després d’això, del 24 al 28 d’abril, la biblioteca ens oferirà una guia de lectura sobre el tema anomenada ‘Contes de viatges i viatges de conte’.

Etiquetes:

Viu Llibre

Més notícies

Cultura