Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de març de 2024

Comarca

Comarca

L’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència del Consell Comarcal ja atén la població del Baix Maresme al centre cívic de la biblioteca

Joaquim Aguilar
Entrada al centre cívic de la Biblioteca Martí Rosselló (foto: Ajuntament de Premià de Mar)

La setmana passada es va materialitzar l’acord assolit el gener passat entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal per l’arribada a Premià de Mar de l’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (EAIA) que dispensa l’ens comarcal, i que ara adopta el centre cívic de la biblioteca com a base d’operacions per al Baix Maresme. L’EAIA és un servei d’atenció terapèutica a infants i adolescents que es en situació de risc greu de desemparament i a les seves famílies. El gener passat l’alcalde ens anunciava i ens posava en valor l’acord, que de moment serà temporal i tindrà un caràcter de prova pilot, però que en funció de com funcioni podria estabilitzar-se. Rafa Navarro:

Com diem la setmana passada els terapeutes de l’EAIA van començar a atendre famílies en aquesta seu temporal, famílies dels municipis del voltant de Premià de Mar derivades per l’EAIA del Maresme. De moment, i a l’espera de veure si en el futur el servei roman al nostre municipi, el conveni entre les dues administracions fixa una vigència per l’acord fins el 31 de desembre de 2025.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura