Segueix-nos!

Francesc Triola

18 de maig de 2023

Ajuntament

Ajuntament

L’entitat Comerç Premià és declarada entitat de l’any, tot i la falta de consens al plenari

Francesc Triola
Ple municipal de maig de 2023
Ple municipal de maig de 2023

El darrer plenari de la legislatura va declarar Comerç Premià com entitat de l’any.
Aquest nomenament no va ser per consens com era el que sempre succeïa en el nomenament de l’entitat que ostenta durant un any aquest reconeixement.
PECP, ERC I Crida van criticar la decisió unilateral per escollir l’entitat. El primer tinent d’alcalde, David Gutiérrez va argumentar la decisió explicant que es devia aquest reconeixement des de l’any 2021 a l’entitat però que es va estroncar perquè es va proposar un reconeixement coral en aquella ocasió a tots els establiments donada l’excepcionalitat de la Pandèmia.
Un cop declarada Comerç Premià com entitat de l’any la seva presidenta, Núria Vázquez, va fer l’agraïment al mateix plenari:

Tampoc es va aconseguir la majoria necessària per nomenar un nou jutge de pau.La votació sobre el jutge de pau  necessitava majoria absoluta i es presentaven dues candidatures Miquel Plubins i Josep Maria Molins. Donat que cap d’ells va assolir la majoria requerida va quedar ajornat aquest punt fins al proper ple, mentrestant de manera provisional exercirà l’actual jutge de pau Miquel Plubins. Les tres mocions no resolutives que es portaven al ple varen ser totes elles aprovades
Finalment el plenari ens va portar el comiat dels regidors que no repeteixen o van a posicions endarrerides de les seves candidatures . Aquest darrer plenari ho va ser també per la secretaria Elisa Almirall que durant molts anys ha exercit aquesta funció a l’ajuntament premianenc.

Etiquetes:

Ple Municipal

Més notícies

Cultura