Segueix-nos!

Francesc Triola

27 de setembre de 2022

General

General

L’empresa mataronina Appat expandeix el seu model ètic i sostenible de repartiment de menjar a 10 municipis del Maresme, entre ells Premià de Mar

Francesc Triola

L’empresa mataronina Appat, que es va crear el juliol de 2021, amplia el seu radi d’acció i servirà menjar a 10 municipis més del Maresme, entre ells Premià de Mar. Appat es va imposar des de l’inici oferir el seu servei de lliurament de menjar a domicili respectant tot un seguit de principis ètics amb els treballadors i també aplicant un seguit de paràmetres de sostenibilitat, com ara l’ús de motocicletes elèctriques. Va començar treballant amb 15 restaurants mataronins però ara ho farà amb 40 establiments maresmencs. N’informava ahir El Capgròs, que deia que -juntament amb Premià de Mar- també disposaran del servei (al qual accedim a través d’una aplicació per telèfons) Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Caldes d’Estrac, Arenys de Mar, Argentona, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt i Premià de Dalt. Recordem les paraules del soci fundador Jaume Maltas en aquesta emissora parlant dels principis que regeixen l’activitat d’aquesta empresa:

El projecte té el suport de l’Ajuntament de Mataró i també hi han firmat convenis el Gremi d’Hostaleria i Turisme i l’entitat NEM.

Més notícies

Cultura