13 d'octubre de 2015

Futbol

Futbol

L’Empenta perdona i la victòria s’escapa (1-3)

La màxima exponencia del tòpic va veure’s diumenge al Municipal de Premià de Mar. L’Empenta havia apretat el Liverpool, havia tingut ocasions claríssimes per desfer l’empat a un i perdonat en excés. El Liverpool havia tingut més espais i algun contracop perillós, però l’Empenta va tenir les ocasions més clares. Fins el minut 88. Una falta picada des de l’esquerra la va rematar sol Xavi Artero per batre Òscar i avançar als de Mataró (1-2). Si perdones la pagues, o el que és el mateix, si tu no aprofites les teves ocasions, ho farà el rival. El futbol és capritxós i un partit que es podia haver guanyat (hagués estat la primera victòria a casa) es va acabar esvaint sense sumar cap punt. Tot i així, val a dir que les conclusions són diferents: l’equip competeix, demostra bona imatge i és intens. Guanyar ja és una altra història, i s’haurà de creure fins l’últim minut. La diferència entre sumar i que et robin. El proper partit és un derbi en tota regla: l’Empenta visita el Premià de Dalt i serà una prova més per a saber si els de Roldan es senten més còmodes fora de casa (2 victòries) que al Municipal (1 empat)