Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

15 de desembre de 2010

Política

Política

L’assemblea del PSC aprova el model de campanya per les municipals

Joaquim Aguilar

El PSC va aprovar ahir en assemblea extraordinària i per unanimitat la proposta de campanya electoral de cara a les eleccions municipals de mes de maig. Els socialistes premianencs aposten per la defensa dels valors de la socialdemocràcia i la defensa dels interessos dels ciutadans. El PSC encara no ha obert el procés de llistes i per tant encara no ha decidit qui serà el seu candidat o candidata a l’alcaldia de Premià de Mar.

El PSC de Premià de Mar va celebrar ahir assemblea extraordinària en la qual va aprovar la proposta de campanya electoral que presentava l’executiva de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig. El primer secretari dels socialistes premianencs, i cap del Comitè de Campanya, Tomàs Esteban, ha destacat a Premià Notícies que la proposta es va aprovar per unanimitat.

La campanya que dissenyen els socialistes premianencs de cara a les municipals presenta una defensa dels valors de la socialdemocràcia buscant una administració més racional dels recursos públics en defensa dels interessos dels ciutadans. Treballar per sortir de la crisi econòmica, tornar la il·lusió a l’electoral socialista, i apostar per una ciutat per a tots, són altres elements destacats de la proposta de campanya del PSC.

Un altre element destacat, i que també es va valorar en l’assemblea d’ahir, és l’increment del contacte directe amb els afiliats socialistes, una aproximació ja plantejada durant la campanya de les eleccions al Parlament. El primer secretari del PSC de Premià de Mar ha indicat que encara no és moment de plantejar la figura del candidat o candidata a l’alcaldia per les eleccions del maig. El que pertoca ara és buscar la implicació de la militància en desenvolupar i portar al carrer els acords adoptats ahir.

En l’assemblea d’ahir es van aprovar també l’estructura i membres del Comitè de Campanya, les seves funcions i la seva direcció política.

Més notícies

Cultura