Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

22 de juny de 2021

Cultura

Cultura

L’arribada de la Flama del Canigó també s’adapta: La Traca prepara un Sant Joan amb foc i festa però caldrà reservar entrada i no hi haurà sopar popular

Joaquim Aguilar

Amb els retocs preceptius de seguretat sanitària demà es reedita l’arribada de la Flama del Canigó a Premià de Mar, que novament organitza amb motiu de la revetlla de Sant Joan l’Agrupament La Traca. En concret es repetirà la convocatòria per anar a Dosrius a buscar-la i després la convocatòria per la seva recepció, però aquest cop la Festa de l’Encesa al Pla de la Flama del Canigó (esplanada de darrere la Salle) serà amb reserva d’entrada i no hi haurà sopar popular. Escoltem en Nil Agut, de La Traca, que explica que s’aprofitarà l’ocasió per inaugurar formalment aquest espai batejat l’any passat:

Els horaris són els següents: a les 17h se surt cap a Dosrius des de la plaça dels Països Catalans i a les 20h arriba la flama per Camp de Mar. Un quart d’hora abans començarà al Pla de la Flama una animació infantil. Un cop arribi la Flama, es farà l’espectacle de diables, la lectura del Manifest i la inauguració. Tot plegat compta amb la col·laboració d’Òmnium Premià i el Centre Excursionista, i el suport de l’Ajuntament.

Escolta les declaracions del Nil Agut:

Més notícies

Cultura