Segueix-nos!

Marc Rodriguez

17 de juny de 2020

Cultura

Cultura

L’Amistat aixecarà de nou el teló el 3 de juliol amb ‘Els Brugarol’

Marc Rodriguez

L’Espai l’Amistat aixecarà el teló de nou els propers 3 i 4 de juliol. Els Brugarol, de Ramon Madaula, serà la primera representació que es pugui veure després de l’estat d’alarma i l’Amistat ja ha anunciat que prendrà totes les mesures aconsellades per la institucions sanitàries perquè els espectadors no corrin cap risc de contagi. El seu director, Toni Martín, assegura que caldrà deixar buides totes les localitats properes a un espectador i que serà obligatori accedir a l’Amistat amb mascareta, tot i que, un cop a l’interior, el públic podrà gaudir de l’espectacle sense dur-la posada.

L’obra els Brugarol, amb què l’Amistat reprendrà la seva activitat, és una comèdia sobre llinatges familiars i les argúcies d’un pare per aconseguir que la seva filla no es canviï el seu primer cognom pel de la seva mare.  

Des del teatre asseguren que les persones que ja han comprat entrades a través del web, rebran un correu electrònic on se’ls notificarà les noves localitats. Per a més informació, es pot escriure a info@espailamistat.cat

Més notícies

Cultura