11 de gener de 2016

Futbol

Futbol

l’Alella es venja del Premià B (1-3)

En la primera jornada de la temporada el Premià B va aconseguir sumar els tres punts de forma èpica, a les acaballes del partit, just quan l’àrbitre pensava en els minuts que afegiria. L’equip de Pau Almar va aprofitar els bons minuts de la segona part i la confiança que s’havia generat en els jugadors per a capgirar el marcador i fer-se amb la primera victòria del curs. Allò va fer mal l’Alella i aquesta espina la portaven clavada els jugadors rivals, que dissabte van visitar el Municipal amb ganes de venjança. No sé si la van servir en plat fred, però Guillermo Gallego, el davanter de l’Alella, es va prendre la justicia per la seva part amb un hat-trick. El primer gol al 23 de la primera i el segon avançat el segon acte. Semblava que seria una diferència massa àmplia pels premianencs, però contra pronòstic, el conjunt que entrena Almar va ser capaç de posar la por al cos l’Alella amb un gol de Sergi Boter a falta de deu minuts pel noranta. Sense ganes de viure un ‘deja-vu’, el rival va voler tirar pel dret i va demostrar haver après la lliçó de la primera jornada. Perquè el futbol és així, i t’ensenya. El resultat final (1-3) fa que els premianencs continuïn a la setena plaça del grup 6 de Quarta Catalana, amb 20 punts. No s’esperen novetats en quant a fitxatges, tot i que la millor noticia és la recuperació dels jugadors que encara quedaven a l’infermeria. El proper partit serà a Badalona, davant l’Àguilas.