Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 d'octubre de 2012

Política

Política

L’alcalde creu ‘poc probable’ que Josel SL acabi instal·lant la fàbrica a can Sanpere

Joaquim Aguilar

L’alcalde Miquel Buch considera poc probable que l’empresa JOSEL SL acabi instal·lant una fàbrica a Can Sanpere, malgrat la sentència que ha obligat l’Ajuntament a concedir la llicència d’activitat industrial. Segons Buch, endegar avui dia una indústria al bell mig de la ciutat comportaria moltes complicacions, fins i tot a la pròpia empresa. En la compareixença realitzada ahir al matí per explicar la sentència judicial, Buch es va mostrar confiat que si s’acabés fent la fàbrica aquests llocs de treball passarien per la borsa de treball de l’Ajuntament.
L’alcalde va explicar també que l’Ajuntament acata la sentència tot i estar-hi en desacord. L’alcalde Miquel Buch ha defensat que l’objectiu de l’Ajuntament serà fer valer l’actual Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, on l’espai de Can Sanpere consta com a zona verda i d’equipaments.
L’espai de Can Sanpere comprèn un total de nou mil metres quadrats i és actualment propietat de l’empresa de construcció immobiliària JOSEL societat limitada, coneguda per la marca Núñez y Navarro.

Més notícies

Cultura