Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

22 de setembre de 2022

General

General

L’Ajuntament rescindeix el contracte amb l’empresa que reformava Can Manent i ara licitarà l’acabament dels treballs: “ens han deixat penjats”

Joaquim Aguilar

A pregunta del grup de Ciutadans ahir l’equip de govern va explicar al ple municipal que s’ha rescindit de forma unilateral el contracte amb l’empresa que reformava l’antiga masia de Can Manent després que aquesta incomplís tot un seguit de terminis i ignorés diversos requeriments de l’Ajuntament. El regidor d’obres públiques, Antoni Subirà, va exposar la cronologia dels fets, que van començar el març d’aquest any quan el consistori va saber que l’empresa patia problemes financers. Després de diversos intents de reunir-s’hi i aclarir la situació que no van obtenir resposta, es va emetre una ordre d’alcaldia per rescindir el contracte. Ara queden per fer els últims serrells de l’actuació (que s’hauran de posar a licitació) però el govern afirma que no són aspectes que impedeixin fer servir la casa aviat:

Segons va dir Subirà, l’Ajuntament ja n’ha posat al corrent l’entitat De Bòlit, que és l’entitat que fa ús d’aquest equipament per a les seves activitats.

Més notícies

Cultura